Nieuws

Ask Autoschade

Home

Helaas is het onvermijdelijk dat iedere autobezitter een keer met autoschade in aanraking komt van een kleine kras tot flinke blikschade. Mits je een prima autoverzekering hebt, kun je autoschade laten verhelpen. Toch maken we hier beperkt gebruik van, omdat we regelmatig zelf schuldig zijn of omdat we niet weten wie de schade aan de auto heeft veroorzaakt. En je autoverzekering hiervoor aanspreken gaat ten koste van je schadeloze jaren en dus een duurdere premie. Het zou dus mooi zijn als we de autoschade zelf kunnen herstellen. Op deze website zal aandacht besteed worden en zulke oplossingen.

Het kan voordelig zijn om zelf de onderdelen te kopen. Dit kun je afspreken met je schadeherstelbedrijf.

Kleine autoschade

Hiermee bedoelen we krassen op de auto kleine roestplekken die met betrekkelijk weinig werk zelf te doen is.

Auto winterklaar maken

De winter komt eraan en als het gaat om deze kwestie, moet u prioriteit geven aan veiligheid in termen van sneeuw en ijs. Hoewel het koude seizoen voor de meesten van ons een fascinerend deel van het jaar is, mogen we dankzij onze vakantie nooit de informatie vergeten die we hebben als de wegen ijskoud en gevaarlijk worden. Het gaat niet om veiligheid voor ons en onze gezinnen, maar ook om de veiligheidsrelatie die we te danken hebben aan alle andere weggebruikers.

Want als we allemaal ons best doen om de weg midden in de winter veilig te stellen, kunnen we tragische ongelukken voorkomen. Om dit te doen is er een groot probleem dat we moeten overwegen: veranderen van zomerbanden naar winterbanden. Een kleine maar zeer belangrijke stap voor ons om de weg in de winter zo veilig mogelijk te gebruiken.

Dus je hebt nog geen winterbanden voor je auto? Eerst moet je controleren of je auto de meest populaire all season banden heeft. Als dat zo is, hoeft u niet te zoeken naar speciale winterbanden, maar als dat niet het geval is, moet u zich haasten om de ideale banden te vinden die compatibel zijn met uw prachtige auto.
Om dit voor u te vereenvoudigen, hebben we een zoekmachine ontwikkeld waarmee u de exacte banden kunt vinden die u nodig hebt.
Om dit te doen, moet u het seizoen selecteren waarin de banden worden gebruikt. Nu moet u de breedte, hoogte en diameter opgeven van de banden die u nodig hebt. Zodra je het hebt gedaan, is het aan jou om je favoriete fabrikant en de gewenste bezorgsnelheid te kiezen.

U krijgt nu een groot aantal banden die behoren tot uw favoriete merk en die ook compatibel zijn met uw auto. Je zult snel merken dat we onderdelenwebshop24.nl alleen betaalbare prijzen hebben. Desondanks is de kwaliteit van onze producten uitstekend – omdat we alleen werken met bekende en vertrouwde leveranciers.
U hoeft zich geen zorgen te maken over verzendkosten! Omdat we denken dat autobanden beschikbaar moeten zijn! Vraag je je nog steeds af wat je moet doen als de banden niet in je auto passen? Geen zorgen, u hebt het recht om uw bestelling te annuleren en de overeenkomst die u hebt gesloten binnen 14 dagen te annuleren – u hoeft ons zelfs geen reden te geven.

Waar wacht je nog op? Als er enige twijfel bestaat over de kwaliteit van onze banden, levering of bestelling, neem dan contact op met onze bekwame en vriendelijke specialisten van onze klantenservice. Hier wordt u ondersteund zoals u wilt. Wees overtuigd van onze premium premium-banden en doe je best om de wegen zo veilig mogelijk te maken!

Autoschade zelf herstellen? Start hier!

Ken je ook die ergernis als je weer bij je auto komt en je zit er een deukje of krasje erbij. En je had er nog zo voor gezorgd voldoende afstand te bewaren ten opzichte van de andere auto’s. Helaas is lang niet altijd iedereen even oplettend. Met name kinderen zijn zich hier niet van bewust.

Tip 1: Als je je auto ergens naast een andere auto parkeert, kijk dan of er kinderzitjes en/of speelgoed in de auto ligt. Parkeer de auto ergens anders.

Tip 2: Heeft een auto een invalidenkaart, ga er niet naast parkeren. Invalide mensen hebben vaak meer ruimte nodig om in te kunnen stappen en zullen dus proberen de autodeur maximaal open te zetten.