Schade-auto kopen of verkopen

Schade-auto’s kunnen ondanks de schade nog heel waardevol zijn. De ene schade is de andere niet. Wat hiermee wordt bedoelt is dat, schade soms met beperkte kosten gerepareerd kunnen worden en vervolgens wordt de auto veel meer waard.

Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kopen en verkopen van schade-auto’s. Zij kunnen heel goed inschatten per type auto en welke schade wat een auto nog waard is.

Schade-auto verkopen

Als je een schade-auto wilt verkopen is het aan te raden deze te laten taxeren door een erkende organisatie, bijvoorbeeld bij een bij Bovag aangesloten garage. Zorg ervoor dat je een taxatierapport krijgt en dat deze ondertekend is.

Je kunt online via diverse sites schade-auto’s verkopen of bijvoorbeeld dit zelf doen via Speurders.nl, autoscout24 of Marktplaats.

Schade-auto kopen

Het kopen van een schade-auto kan een interessant alternatief zijn als je een auto wilt kopen die in goede staat te duur is. Een auto daalt snel in waarde als er schade is. Als je deze herstelt kan de waarde snel stijgen.

Als je een schade-auto wilt kopen, zorg er dan voor dat er een uitgebreid rapport voorhanden is. Check vervolgens bij diverse schadeherstelbedrijven wat de mogelijke kosten zijn. Als je zelf handig genoeg bent, kun je zelf de schade herstellen.

 

Een gedachte over “Schade-auto kopen of verkopen”

  1. Naast personenauto s kopen wij ook uw bedrijfsauto of bedrijfswagen met schade . Afhankelijk van de staat van uw auto zullen wij vrijblijvend en kosteloos een bod uitbrengen op uw auto. U bepaalt zelf of uw akkoord gaat met het aanbod. Op die manier kunt u vandaag uw schadeauto verkopen, maar ook besluiten om tot een later moment te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *